Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsunlu muhtar isyan etti!

Samsun Haber

Samsunlu muhtar Ramazan Çolak, yapılmayan yollar ile ilgili olarak sosyal medya hesabı üzerinden isyan etti.

Samsun Haber - Samsun'un Salıpazarı ilçesi Karaman Mahallesi Muhtarı Ramazan Çolak, yapılmayan yollar nedeniyle isyan etti. Muhtar Çolak, konu ile ilgili olarak, "Ak Parti’li bir muhtar olduğum için üzülüyorum" ifadelerini kullandı.



Muhtar Ramazan Çolak, mahallenin yapılmayan yolları ile ilgili olarak sosyal medya hesabı üzerinden isyan etti. Bozuk yolların fotoğraflarını paylaşan Çolak, sosyal medya hesabı üzerinden, "Şantiye mi basalım? Sonunda o da olacak" dedi.

İŞTE MUHTAR ÇOLAK'IN O PAYLAŞIMI

Yetkili birimlere sesleniyorum. Bayrama mutlu bir şekilde giriyoruz. Biz böyle bir Türkiye'yiz. Ben bir muhtar olarak üzülüyorum. Ak Partili bir muhtar olduğum için herhalde bunlar bana öyle geliyor yetkili kişilere buradan üzülerek beyan etmek zorundayım. Bayram geçmesini bekliyorum kimse beni anlamıyor, kaba kuvvet gerekiyor. Halkımızın şantiyeyi mi basmasını istiyorsunuz? Çok yakında oda olacak. Beni bitirdiniz helal olsun sizlere, yazıklar olsun. Görüp geçenlere Ak Parti'nin oyu köyümde %97 diye mi bunlar böyle oluyor. Beni bitirdiniz Allah'ta sizi bitirsin. Verdiğimiz oylar haram olsun. Ben bir muhtar olarak bunu diyorsam yazıklar olsun sizlere!


Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.