Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsunlu İşadamından Aday Adaylığı Açıklaması

Samsun Haber

Yaptığı basın açıklamasında MHP Milletvekili Aday Adaylığını açıklayan işadamı Murat Camadan, " Samsun'un kamu yatırımına özel sektör yatırımlarının teşvik edilmesine ihtiyaç var" dedi.

Samsun haber - İşadamı Murat Camadan yaptığı basın açıklamasında  Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Aday Adaylığını açıkladı. Camadan, "24 Haziran'da  yapılacak Milletvekilliği genel seçimleri için MHP Samsun İl Milletvekili adaylarından birisi olmaya adayım" diye konuştu.

"Milliyetçilik vatanı için her şeyi yapmaktır"

Milliyetçiliğin vatanı için her şey yapmak olduğunu söyleyen Camadan, "Halkımızın sorunlarını daha güçlü dile getirmek ve çözüm önerileri sunabilmek adına bir kardeşleri olarak göreve talibim. Bugün bütün dünyada milletler ayağa kalkıyor, milliyetçilik  baş mesele  olmuş durumda iken bizdeki ön yagılar milliyetçiliğin bittiğini söylüyorlar. Milliyetçilik, vatanını sevmek ve vatanı için her şeyi yapmaktır" şeklinde konuştu.

"Amacımız MHP'yi enn güçlü parti yapmak"

Amaçlarının MHP'yi en güçlü parti yapmak olduğunu söyleyen Camadan, "24 Haziran'da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 27.dönem Milletvekilliği seçimleri bir milat olacaktır. 24 Haziran'dan sonra itibarlı, istikbal, iradeli, istiklal, Cumhur İttifakıyla gelecektir. Amacımız, Cumhur İttifakı ile ülkemizin kazanması ve TBMM'de Milliyetçi Hareket Partisini en güçlü siyasi parti yapmaktır" diye ifade etti.

"Samsun bölgemizin marka değeridir"

Samsun'un bölgemizde marka değeri olduğunu belirten Camadan, "Bağımsız bir Türkiye özlemini dindirecek olan MHP'dir. Samsun ülkemizin ve bölgemizin marka değeridir. Olağanüstü potansiyelini, coğrafi konumuna rağmen, temel ekonomik göstergelerde Samsun maalesef Türkiye ortalamasının altında kalmaktadır. Samsun'un kamu yatırımına özel sektör yatırımlarının teşvik edilmesine ihtiyaç var" şeklinde ifade etti.

Müberra TAŞÇI
 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.