Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsunlu çocuk inşaat çukuruna düşerek hayatını kaybetti!

Samsun Haber

İstanbul'da inşaat çukuruna düşerek hayatını kaybeden 9 yaşındaki Samsunlu çocuğun cenazesi memleketine götürüldü.

İstanbul'un İslambey Mahallesi'nde oyun oynadığı sırada inşaatın içerisinde bulunan çukura düşerek hayatını kaybeden 9 yaşındaki İhsan Baran Geldi’nin cenazesi Adli Tıp Kurumundan alınarak Samsun'a götürüldü.

6 SAATLİK ÇALIŞMA 

Küçük çocuk inşaat çukuruna düştükten sonra durumu fark eden yakınları polis, sağlık ve itfaiye ekiplerine haber verdi. Olay yerine intikal eden ekipler, 6 saatlik çalışmanın ardından çocuğu kurtardı. Ambulansla hastaneye götürülen çocuk yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. 

İhsan Baran Geldi’nin cenazesi otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. 

FİRMA ÖNLEM ALMADI

Adli Tıp Kurumu önünde bekleyen İhsan Baran’ın dedesi Osman Karaca müteahhit firmanın önlem almadığını belirterek, “Müteahhidin ihmali, orada çukur açıyorlar ama kapatmıyorlar. Müteahhitten şikayetçiyim bir can bu kadar mı ucuz. Kurtarma çalışmaları 6 saat sürdü. Hastaneye gider gitmez öldü, orası 10 metrelik bir çukur. Önlem olsaydı bu olmazdı. Bu kuyunun üstüne tahta koysan yine bir şey olmazdı. Adam 5 kuruş fazla kazanacağım diye hiç önlem almamış” ifadelerini kullandı.
 
Burada otopsi işlemleri tamamlanan İhsan Baran Geldi’nin cenazesi baba Oğuzhan Geldi tarafından alınarak defnedilmek üzere memleketi Samsun’a götürüldü.
 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.