Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsunhaber.com'un canından can gitti! Elveda Yunus Ünlü

Samsun Haber

Samsunhaber.com'un kahraman editörü Yunus Ünlü, engelli ikizi Murat Ünlü'yü kurtarmak isterken hayatını kaybetti. Samsunhaber.com olarak canımızın parçası Yunus Ünlü'yü sevenleri ile birlikte son yolculuğuna uğurladık.

28 Mart Perşembe günü Samsunhaber.com editörü Yunus Ünlü'nün engelli ikizi Murat Ünlü intihara kalkışarak kendisini denize bıraktı. Yunus Ünlü'de ikizinin peşine suya atladı. Polis tarafından sudan çıkarılan ikizlerden Murat Ünlü yapılan müdahalelerin ardından yoğun bakıma alırken Yunus Ünlü yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Bugün Cuma Namazına müteakip kılınan cenaze namazı ile birlikte Samsunhaber.com olarak sevdikleri ile birlikte Yunus Ünlü'yü son yolculuğuna uğurladık.

29 Mart Cuma günü Yunus Ünlü'nün baba ocağı olan Fevziçakmak Mahallesi Seyfidemirsoy Sokak'ta cuma namazı öncesinde helallik alındı. Daha sonra Yenidoğan Camisi'nde cuma namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Derecik Mezarlığına defnedildi.

Cenaze töreninde Canik Belediye Başkanı Osman Genç, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, İYİ Parti Tekkeköy Belediye Başkan adayı Mustafa Candal, Millet İttifakı Atakum Belediye Başkan adayı Cemil Deveci,  Saadet Partisi İlkadım Belediye Başkan adayı Şerif Altundal, Millet İttifakı İlkadım Belediye Başkan adayı Necattin Demirtaş, Alican Usta, Osman Kara, Yusuf Ziya Çakır, Erdal Bozkurt, Samsun medyası ve sevenleri yer aldı.

Ayrıca, Samsun Medya Kurulu Yayın Kurulu Başkanı Necdet Uzun ve Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı ve Atakum Belediye Başkan adayı Zihni Şahin telefonla arayarak taziyelerini sundu.

SENİ UNUTMAYACAĞIZ GÜLÜŞÜ GÜZEL İNSAN, ELVEDA...

-SAMSUNHABER.COM

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.