Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsunhaber.com KOSGEB'te

Samsun Haber

Samsunhaber.com İmtiyaz Sahibi Erdal Şencan, Genel Yayın Yönetmeni ve Samsun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Yazıcı ile Genel Koordinatör Ünal Yavuz, KOSGEB Samsun İl Müdürü Nebahat Livaoğlu'nu makamında ziyaret etti.

KOSGEB'in küçük ve orta ölçekli şirketlere önemli katkılar sağladığını belirten KOSGEB Samsun İl Müdürü Nebahat Livaoğlu, "Samsun'da KOSGEB'in gerek hibe gerekse çok uygun faizli kredilerinden yararlanarak şirketini büyüten, ticarette önemli mesafeler kateden Samsunlu firmaların olmasından büyük mutlukuk duyuyoruz. Vatandaşlarımız KOSGEB'in internet sitelerinden en son gelişmeleri ve yenilikleri rahatlıkla takip edebilirler. Projesi olan bize gelsin, başvurusunu yapsın biz de değerlendirelim ve gerekli kolaylıkları sağlayalım" dedi.

Genel Yayın Yönetmeni ve Samsun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Yazıcı ise: KOSGEB'in çalışmalarını yakından takip ettiklerini, Samsun İl Müdürlüğü'nün ticari işletmelere sundukları projelerden gurur duyduklarını belirtti. Yazıcı, "bu şehre çivi çakan, istihdam sağlayan Samsun'un özlemlerine ve beklentilerine destek olan tüm kurum ve kuruluşlar bizim de başımızın tacıdır" diye konuştu. 


 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.