Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsun’dan 2’nci bir Orhan Gencabay mı doğuyor?

Samsun Haber

Bir çok yeni ismin şansını denediği müzik piyasasında şimdilerde biri var ki kendini ‘’ikinci Orhan Gencebay olmak için çalışacağım’’ şeklinde lanse ediyor.

Samsun Haber - Haberimize konu olan kişi Samsun Çarşambalı Barış Atmaca. İstanbul’da yaşayan Atmaca, çıkarmış olduğu sigle ile oldukça iddialı.

Müzik piyasasına ''Kadıköy Rıhtımı'' single ile merhaba dedi

Bağlama ustası olan Barış Atmaca müzik piyasasına ‘’Kadıköy Rıhtım’’adlı single ile giriş yaptı. Single yapımcılığını ve arenjesini ise Ankara şarkılarında imzası olan Tayfun Soydemir üstlendi. Soydemir ‘’Hayatı tespih yapmışım’’ şarkısının bestakarı ve yapımcısı. 

Her şey bir yıl önce başladı

Şarkının klip çekim aşamasını tamamlayıp sosyal medya üzerinden izlenime sunan Barış Atmaca, her şeyin bir yıl önce İstanbul Haydarpaşa Garı’ndan boğazı izleyerek başladığını söylüyor.

Geleceğin Orhan Gencebay'ı olmak için çalışacağını söylüyor

Boğazı izlerken doğaçlama şeklinde şarkının oluş safhasının geliştiğini belirten Barış Atmaca, akabinde sözleri yazıp hemen peşine bestelendirdiğini ifade ediyor.  Sonrasında Tayfun Soydemir ile irtibata geçen Atmaca sözlerini ‘’ müzik hayatında güzel şarkılar yaparak memleketimin onur verici ikinci Orhan Gencebay'ı olmak için çalışacağım. Hemşerilerimin kalbine girip, desteklerini bekliyorum" şeklinde tamamlıyor.

https://www.youtube.com/watch?v=2uwkkPIaMa0&feature=share
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.