Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsun'daki o site hakkında flaş iddia!

Samsun Haber

Samsun’un yerel haber ajansı Adaletsamsun.com’un eski Genel Yayın Yönetmeni Talat Tosun sosyal medya hesabı üzerinden ‘Samimi İtiraftır’ başlığı altında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Samsun Haber- Samsun’un yerel haber ajansı Adaletsamsun.com’un eski Genel Yayın Yönetmeni Talat Tosun sosyal medya hesabı üzerinden ‘Samimi İtiraftır’ başlığı altında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

‘Hayati Akbaş’ı karalamak için para aldı’

Talat Tosun yapmış olduğu açıklamada ‘Adaletsamsun.com haber sitesi sahibi Yunus Ayaz Samsun AK Parti vekilleri hakkında yaptığı olumsuz haberlerin talimatını il koordinatörü Cumhur Ünal’dan talimat alarak yaptı. Ayrıca FBM güzellik merkezi sahibi Hayati Akbaş’a yapılan olumsuz haberler için de 3 bin lira para aldığını kendisi bizzat söylemiştir. Bu paranın diğer 2 site ile birlikte kendisine ödeneceğini belirtmiştir.’ İfadelerini kullandı.

‘Halen arandığı için ifade vermeye gidemiyor’

Fuat Köktaş ile ilgili haber yapılması için ise yine Cumhur Ünal’dan talimat aldığını belirten Tosun sözlerine şu şekilde devam etti: ‘Atakum’da yapımına ruhsat almadan başladığı inşaatı içinde belediyede sıkıntı yaşadığından dolayı haber yapmıştır. Özellikle Fuat Köktaş hakkında haber yapması için Cumhur Ünal talimat vermiştir. Yusuf Ayaz kendi maddi çıkarları için karalama yapmaktan çekinmeyen birisidir.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.