Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsun’daki barınak bakın ne durumda?

Samsun Haber

Samsun Büyükşehir Belediyesine bağlı Hayvan Barınağında hayvanların ne durumda olduğu ile ilgili Veteriner Begüm Gönülay, ““ Her gün düzenli olarak hayvanların kontrollerini yapıyoruz. Görevli arkadaşlarımız da hayvanların kalığı yerleri titizlikle temizliyorlar” dedi.

Samsun Haber – Samsunhaber.com olarak Samsun Büyükşehir Belediyesi Güçten Düşmüş Sahipsiz Hayvan Bakım Merkezindeki hayvanların durumunu Veteriner Begüm Gönülay’a sorduk. Bakın ne cevaplar aldık. Barınakta kedi ve köpeklerin haricinde 4 tane geyik bulunmaktadır. Barınakta sahiplendirme merkezinden hayvan mezarlığına kadar birçok bölüm mevcut.

“Özellikle hafta sonu daha yoğun oluyor”

Barınaktan bahseden Veteriner Begüm Gönülay, “ Her gün düzenli olarak hayvanların kontrollerini yapıyoruz. Görevli arkadaşlarımız da hayvanların kalığı yerleri titizlikle temizliyorlar. Sabah, öğle ve akşam olmak üzere hayvanlara yemeklerini veriyoruz. Hayvanların yemeğini vermeden önce onlara klasik müzik dinletiyoruz. Artık klasik müzik dinledikleri zaman yemek yiyeceklerini anlıyorlar. Aslında bu bir eğitim gibi diyebiliriz. Hayvan mezarlığında ise hayvanı ölen her kişi burada mezarlık yaptırabilir. Daha sonra ise istediği zaman ise mezarı ziyaret etmeye gelebilir. Samsunluların barınağa ilgisi özellikle hafta sonu daha yoğun oluyor” diye konuştu.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.