Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsun’da yangın paniği, 2 ev kullanılmaz hale geldi 

Samsun Haber

Samsun’da meydana gelen yangında can kaybı olmazken, 2 ev kullanılmaz hale geldi.

Samsun Haber- Samsun 19 Mayıs ilçesine bağlı Dereköy Mahallesi Bahçelievler mevkisinde 2 katlı bir inşatin 1. katında meydana gelen yangın, kısa sürede büyüyerek üst kata ve yanında bulunan bi başka eve sıçradı. Yangında 2 ev büyük hasar gördü. 

Yangın, inşaat halinde bulunan binanın 1. katında  kuzine sobasından çıkan kıvılcımlar zemin katta bulunan odun parçalarını tutuşturması sonucu meydana geldi. Yangını fark eden vatandaşlar, olayı itfaiye ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen Samsun Büyükşehir Belediyesi ekiplari yangına müdahale etti ancak yeterli olamadı ve yangın büyüyerek yan binaya sıçradı. Çevre ilçelerden çok sayıda itfaiye ekibi çağrıldı, yangına vatandaşlarda müdahale etti. Uzun uğraşlar sonrasında altına alınan yangın, 2 evde büyük çapta hasara sebep oldu.

Yaz boyunca çok sayıda yangın çıktığını belırten Dereköy Muhtarı Abdullah Şahin: Yaz boyunca çok sayıda yangın çıktı. Mahallemiz 3 bin 500 nüfusu var. Muhtemel bir yangında itfaiye ekiplerinin zaman kaybı yaşamaması için Dereköy liman içinde müsait yerimiz var. Burada bir itfaiye istasyon yeri kurulabilir ve yangınlara zamanında müdahale edilebilir. Yetkililerin isteğimiz bu" dedi.

İHA
 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.