Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsun’da okulda taciz skandalı! Serbest kaldılar

Samsun Haber

Samsun’da yaşanan olayda bir liseye girip kız öğrencilere sözlü olarak taciz edip kargaşa çıkardıkları ileri sürülen 3 şahıs hakim karşısına çıktı.

Samsun Haber - Samsun’un İlkadım ilçesinde meydana gelen olayda 'tasdikname alacağız' diyerek okula giden E.K.A.(23) ve E.G.(23) adlı gençler okul merdivenlerinde karşılarına çıkan kızlara sözlü tacizde bulunup kendilerine müdahale eden öğrencilerle de tartıştılar. Çıkan arbede sonrası okuldan ayrılan E.T.A. ve E.G. daha sonra okuldan ayrılıp yanlarında arkadaşları T.M.(23) ile geri döndüler. E.K.A.'nın elinde 'pala' tabir edilen kesici alet ile T.M. ve E.G.'nin elinde tahta parçası ile okul bahçesinde tehditler savurdular. Okul binasına girmek isteyen 3 kişiye öğretmenler müdahale etti. Çıkan arbedede okulun güvenlik görevlisi pala ile elinden hafif şekilde yaralandı.

Gözaltına alındılar

Tehdit ve hakaretler savurdukları iddia edilen E.K.A., E.G. ve T.M., şikayet üzerine İlkadım İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındılar. Jandarmadaki sorguları tamamlanan 3 kişi, "kasten yaralama, hakaret ve tehdit, cinsel taciz, 6136 sayılı Kanun'a muhalefet ve iş yeri dokunulmazlığını ihlal" suçlarından bugün Samsun Adliyesine sevk edildiler. Nöbetçi mahkemeye ifade veren E.K.A., E.G. ve T.M. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldılar.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.