Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsun’da o ilçeye 10 milyon liralık yatırım yapıldı

Samsun Haber

Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü Kanalizasyon Dairesi Başkanı Muhlis Yeşilyurt, Kavak ilçesinde yapılan yatırım hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

Samsun Haber - Büyükşehir Belediyesi Kavak ilçesinde alt yapı çalışmalarında bulunurken konu ile ilgili olarak da bilgilendirmelerde bulunuldu.


Kavak ilçesinde alt yapı çalışmalarına devam edildiğini kaydeden Muhlis Yeşilyurt,  “Kavak şehir merkezinde 3,5 yıl içinde 20 kilometre kanalizasyon ve 10 kilometre yağmur suyu hattı olmak üzere toplam 30 kilometrelik, alt yapı şebeke hattı döşendi. Bu alt yapı yatırımlarına 10 milyon lira harcama yapıldı.’’ ifadelerini kullandı.


Alt yapı çalışmalarının büyük bölümünde tamamlanma aşamasının gerçekleştiğini belirten Yeşilyurt,  “Kavak İlçe Belediyesi tarafından, 25-30 yıldan beri maddi nedenler sebebiyle yapılamayan ve eskiyen kanalizasyon şebeke hatları, SASKİ Genel Müdürlüğü tarafından yeniledi. İlçe merkezindeki Kurtuluş Yolu’nun kenarındaki bazı yerleşim bölgesinin alt yapısını bu yıl sonuna kadar tamamlamayı hedefliyoruz” diye konuştu.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.