Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsun’da mezarlık bekçisini öldüresiye döven şahıslar bakın kim çıktı!

Samsun Haber

Samsun’da meydana gelen olayda, Mezarlıklar Müdürlüğüne giderek mezar sordukları bekçiyi öldüresiye döven şahısların baba-oğul oldukları ortaya çıktı.

Samsun Haber - Samsun’un İlkadım İlçesi Kıran Mahallesinde bulunan Samsun Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğünde dün akşam 21.30 sıralarında meydana gelen olayda, Mezarlık Müdürlüğünde bekçi olarak çalışan 46 yaşındaki Bayram Turgut’a mezar yerlerinin sormaya gelen şahıslar bekçinin bilgisayarların kapalı olduğunu, karanlık olduğu için de mezar yerinin bulunmasının zor olduğunu söyleyip sabah gelmelerini söylemesi üzerine arbede çıkardı.

Saldırıp kaçtılar

Olayda Bekçiyi darp edip kanlar içinde bırakın saldırganlar sehpayı parçalayıp kapı camını da kırdılar. Kavga üzerine cenaze yıkayan bayan görevliler koşarak bekçiye yardım etmek istedi. Saldırganlar daha sonra kaçtılar. Kanlar içinde kalan Bayram Turgut Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kameralarda baba-oğul tespit edildi

Güvenlik kamerası kayıtlarından yola çıkan polis olayı alkollü olduğu ileri sürülen İ.Y. ile oğlu D.Y.'nin gerçekleştirdiğini tespit etti. Söz konusu şahıslar polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Bugün Samsun Adliyesine sevk edilen İ.Y. ve D.Y., çıkarıldıkları nöbetçi mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldılar.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.