Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsunda korkunç kaza

Samsun Haber

​​​​​​​Samsun’da dün gece meydana gelen kazada 1 kişi ağır yaralandı. 

Samsun Haber - Samsun İlkadım’da meydana gelen kazada çiğ köfte almak için eşi ile bekleyen Emre Temel, alkollü olduğu iddia edilen bir kişinin kullandığı aracın çarpması sonucu yoğun bakıma kaldırıldı. 

Elde edilen bilgiye göre, Samsun İl Emniyet Müdürlüğü ve Shell benzinlik kavşağının üst tarafında bulunan çiğköfteci önünde motosikletini kaldırım kenarına park ederek, sosyal medya hesabından canlı yayın yapıp, çiğ köfte sırası bekleyen Tuğba ve Emre Temel çifti, alt yoldan gelen ve şoförünün alkollü olduğu iddia edilen bir aracın kendisine çarpması sonucu hastaneye kaldırıldı. İlk müdahalenin ardından yoğun bakıma kaldırılan vatandaşın beyninde hasar oluştuğu ve durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi. 

Temel çiftinin kısa süre önce bir kız çocukları dünyaya geldi. Baba Emre Temel sosyal medya hesabından kızı ile olan bir fotoğrafının altına yazdığı “Söylenecek, anlatacak ya da tarif edilecek bir şey değil. Sadece yaşanır” cümle ile mutluluğunu paylaşmıştı. 

Kazadan sonra kaçan araç sürücüsü polis tarafından yakalandı. Sorgusu alındıktan sonra alkollü olduğu iddia edilen şoför adliyeye sevk edildi.
 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.