Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsun’da Huzurlu Sokak Projesi başlıyor

Samsun Haber

Samsun'da sokaklarda çalıştırılan ve dilendirilen çocuk ve engelliler için 'Huzurlu Sokak Projesi' gerçekleştirilecek. Proje, 16 Mayıs tarihinde Atakum, Canik, İlkadım ve Tekkeköy ilçelerinde yapılacak operasyonlarla başlayacak.

Samsun Haber - Samsun Emniyeti, başlatacağı Huzurlu Sokak Projesi ile birlikte sokakta çalıştırılan ve dilendirilen çocukları koruma altına alacak.


Samsun Emniyet Genel Müdürlüğü, sokaklarda dilendirilen ve çalıştırılan çocuklar ve engelliler için Huzurlu Sokak Projesi başlatıyor. Projede 1 başpolis, 1 trafik polisi, 1 asayiş veya önleyici hizmetler polisi, 1 sosyal hizmet meslek elemanı, 1 çocuk polisi ve 2 zabıta yer alacak. 16 Mayıs tarihinden itibaren başlayacak proje, Atakum, Canik, İlkadım ve Tekkeköy ilçelerinde düzenlenecek operasyonlarla başlayacak.


ÇOCUKLARA PARA VERMEYİN


Emniyet yetkilileri proje ile ilgili yaptığı açıklamada, “Projenin bir diğer ayağında vatandaşlarımızı bu konuda bilgilendirerek sokakta çalışan, çalıştırılan çocuklara ve yaşı büyük şahıslara para vererek veya bunlardan hizmet satın alarak bu çocuklarımızı sokağa bağlamamalarını önemle rica ediyoruz. Devletimizin gerçek ihtiyaç sahibi olan çocuklara ve çocukların ailelerine ilgili kurumlar aracılığı ile gerekli yardımların yapıldığının vatandaşlarımız tarafından bilmesini istiyoruz” ifadelerini kullandı. 


Gazete Gerçek / Gülsüm ATİK

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.