Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsun’da bir kişinin öldüğü kavgada flaş gelişme!

Samsun Haber

Samsun’da Mayıs ayında meydana yaşanan bıçaklı kavgada bir kişi öldürdüğü iddia edilen şahsın yargılanmasına başlandı.

Samsun Haber - Samsun İlkadım’da bulunan Çiftlik Mahallesi İsmetpaşa caddesinde yaşanan olayda 38 yaşındaki Orhan Caniklioğlu ile 38 yaşındaki Taşkın D. Arasında çıkan tartışma kısa sürede yerini bıçaklı kavgaya bıraktı. İddiaya göre kavgada Taşkın D. Kafasına aldığı sopa darbesinden sonra bıçakla Orhan Ceniklioğlu’nu karnından yaraladı. Olay sonrası karnına aldığı bıçak darbesiyle kanlar içinde kalan Orhan Ceniklioğlu, kaldırıldığı Gazi Devlet Hastanesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve yaşamını yitirdi.

Aldığı darbe sonucu kafasından yaralanan Taşkın D. de Gazi Devlet Hastanesindeki tedavisinin tamamlanmasından sonra Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekipleri tarafından gözaltına alındı ve çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Samsun Kapalı Cezaevine gönderildi.

Kavga araç parkı yüzünden çıktı!

Taşkın D. hakkında Samsun 1. Ağır Ceza Mahkemesinde dava açıldı. Davanın ilk duruşmasında kendisini savunan Taşkın D., araç parkı yüzünden çıkan tartışmada saldırıya uğradığını söyledi. Ölen şahsın kendisine demir çubuk ile saldırdığını ve kafasına vurduğunu ileri süren Taşkın D., "Maktul ile inşaatlarda birlikte çalışmıştım. Kendisi ile bir sorunum yoktu. Başkası ile aramamızda çıkan tartışmanın devamında bana demir çubuk ile saldırdı. Kendisini öldürmek amacım yoktu. Cezaevinde vicdan azabı çekiyorum. Maktul elimdeki bıçağın üzerine düştü. Yaralandığını anlayınca kendisine ilk yardım yaptım. Hastaneye götürdüm. Öldürmek istemedim. Baha demir çubukla vurunca kendimi kaybetmişim" dedi.
Mahkeme heyeti duruşmaya gelmeyen tanıkların zorla getirilmelerine karar vererek, duruşmayı tanıkların dinlenmesi için 27 Aralık tarihine erteledi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.