Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsun'un giriş ve çıkışlarında yoğunluk

Samsun Haber

Ramazan Bayramı'na 3 gün kala trafikte yoğunluk yaşanıyor. Bayram tatilinin yaklaşması ile birlikte vatandaşlar aileleriyle memleketlerini dönüyor. Bayrama kısa bir süre kala denetimler sıkılaştırılarak sürücülere uyarılarda bulunuluyor. 

İçişleri Bakan Yardımcısı Muhterem İnce, çocukların ebeveynlerine bu bayramda yapmış oldukları sürüşlerde "Trafik Karnesi" vereceklerini belirterek, “Onları bütün trafik görevlilerimiz yollarda çocuklarımıza, çocuğu olan sürücülerimize araçlarında ve çocuklarımız bu karneleri doldurarak sosyal medyada yayınlayacaklar. Sosyal medyada en fazla beğeni alan 100 çocuğumuza İçişleri Bakanlığımız olarak bisiklet hediye edeceğiz" ifadelerini kullandı.

43 İLİN BAĞLANTI NOKTASINDA YOĞUN TRAFİK

43 ili birbirine bağlayan Kırıkkale'de yoğun trafik yaşanıyor. Özellikle Kırıkkale-Samsun karayolunda yaşanan yoğunluk konusunda görevli ekipleri gerekli tedbirleri alarak trafik akını sağlıyor.  Ekipler yoğunluğun olduğu kavşaklarda trafik akışını rahatlatmaya çalışırken, sürücüleri de dikkatli seyretmeleri konusunda uyarılarda bulunuyor.   

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.