Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsun'un en hayırlı projesi

Samsun Haber

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Samsunhaber.com'u ziyaret etti. Ziyaretin ardından Başkan Taşçı, Samsun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Samsunhaber.com Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Yazıcı'nın programına konuk oldu.

Samsun Haber-Samsunhaber.com'a ziyaret gerçekleştiren Başkan Taşçı, Mehmet Yazıcı'nın programına katılarak gerçekleştirilen projelerden bahsetti.,

HAYIR ÇARŞISI

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı göreve geldikleri süre zarfında 87 projeyi faaliyete geçirdiklerini bunlardan en güzel olan projenin ise Hayır Çarşısı projesi olduğunu söyledi. 81 adet Hayır Çarşı'sı kurulduğunu ifade eden Başkan Taşçı, bu çarşıların kuruldukları yerlerde maksimum 2 gün hizmet verdiğini sürekli farklı ilçelerde kurulduklarını söyledi. Ayrıca belediye binasının altında sürekli faaliyet gösteren bir Hayır Çarşısı olduğunu sözcüklerine ekledi. Türkiye'nin çeşitli noktalarına yardım göndererek alan elle veren eli buluşturduklarını ifade eden Başkan Taşçı, Hayır Çarşısı projesinin yanı sıra okulların açılması ile birlikte 5 bin vatandaşa okul ihtiyacı yollandığını ifade etti.

Mehmet Yazıcı'nın hazırlayıp sunduğu programı Samsunhaber.com internet sitesi ve sosyal medya hesaplarından izleyebilirsiniz, iyi seyirler.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.