Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsun'un en genç gönüllüleri

Samsun Haber

Samsun'da dünyaya gelen 8 günlük ikizler TEMA Vakfı gönüllüsü yapıldı. Minik ikizler vakfın Samsun'da en genç gönüllüleri oldu.

Samsun'da 8 gün önce dünyaya gelen Duru ve Berrak isimli ikizler TEMA Vakfı'nın Samsun'da en genç gönüllüleri oldu. 

 Hastanenin yenidoğan birimindeki ebe ve hemşireler tarafından gönüllü yapılan bebekler adına bir de fidan bağışı gerçekleştirildi. TEMA Vakfı Samsun İl Temsilci Yardımcısı Yusuf Dursun Durmuş ve Büyük Anadolu Hastanesi TEMA gönüllüleri 3 adet fidan bağışı yapıldı. Hastane yönetim ofisinde aileye fidan bağışı sertifikası takdim edildi.

TÜRKİYE YEŞİLE HAKİM OLSUN

Bebeklerini TEMA gönüllüsü yaparak, yeşile ve geleceğe dikkat çekmek istediklerini vurgulayan anne Çiğdem ve baba Burak Çelen, "Bebeklerimizi 8 günlükken TEMA gönüllüsü yaptık. Umarım onlar da büyüdüğünde yeşil ve doğa için mücadele vereceklerdir. Amacımız yeşile ve doğaya dikkat çekmek. İnşallah onlar da büyüyünce kendi çocuklarıyla bu geleneği devam ettirirler. Fidanlar büyüsün, Türkiye çöl olmasın" diye belirttiler.

Öte yandan, bu duyarlılık neticesinde ikizlerin 6 ay boyunca tüm sağlık hizmetleri hastane tarafından ücretsiz olarak gerçekleştirilecek. 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.