Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

"Samsun turizmi hareketlenecek"

Samsun Haber

Samsun'un Bafra ilçesinde 2'ncisi düzenlenen Uluslararası Bafra Kapıkaya Festivali ziyaretçilerin akımına uğradı. Çok sayıda ziyaretçi geldiği için memnun olduklarını dile getiren Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, Samsun'un turizm potansiyelinin daha çok açığa çıkarılacağını dile getirdi.

Samsun Haber-Zihni Şahin'in Bafra Belediye Başkanı olduğu dönemde başlattı Bafra Uluslararası Bafra Kapıkaya Festivali bu yılda büyük ilgi gördü. Başkan Şahin, hedeflerinin Samsun'u turizm alanında öne çıkarmak olduğunu söyledi.
Samsun'da turizmi geliştirmek için çabaladıklarını belirterek, "Turizm uzun soluklu bir süreçtir. Bu süreçte çeşitli adımlar atmak, yatırımlar ve tanıtımlar yapmak gerekir. Samsun için hedeflerimizden biri de turizmdir. Çünkü turizm bacasız sanayidir. 17 ilçemiz de çok önemli turizm potansiyellerimiz vardır. Biz bu potansiyellerimizi harekete geçireceğiz. Turizm alanında ilerleyeceğiz. Uluslararası Kapıkaya Festivalimizde geçen yıl Bafra Belediye Başkanı olduğumuz dönemde hayata geçirdiğimiz bir etkinliktir. Bu yılda devam ettirildi. Bu güzel festival için bizlerle olan tüm Samsunlu ve Bafralı hemşehrilerimize, katılımcılarımıza ve sporcularımıza çok teşekkür ediyorum" sözcüklerini kullandı.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.