Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsun TSO 3 Nisan'da seçime gidiyor

Samsun Haber

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) 3 Nisan Salı günü meslek komitesi ve meclis üyeleri seçimi için sandığa gidecek.

Samsun haber - Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) 20017 yılında resmi seçim sürecine girmişti. Hükümetin aldığı karar doğrultusunda ise seçimler 6 ay süreyle ertelendi. Sürenin dolmasını ardından Samsun Ticaret ve Sanayi Odası seçimi tarihi netlik kazandı. 

MECLİS KOMİTESİ VE ÜYELİKLERİ SEÇİMLERİ 7 NİSAN'DA

Meslek komitesi ve meclis üyelikleri seçimi 3 Nisan salı günü, STSO Başkanlığı ve yönetim kurulu üyeliği seçimleri de 7 Nisan Cumartesi günü yapılacak. yapılacak.

37 meslek grubu bulunan STSO'da 100-200 üyeden oluşan komitelerde, 5 asil 5 yedek meclis komitesi üyesi ile 2 asil 2 yedek meclis üyesi, üyesi 200'den fazla olan komitelerde ise 7 asil 7 meslek komitesi üyesi ile 3 asil, 3 yedek meclis üyesi seçilecek.


Sabah saat 09.00 ile akşam saat 17.00'a kadar oylama yapılacak. Seçme ve seçilmeye haiz olanlara göre hazırlanacak listeler ise 14-15 ve 16 Mart tarihlerinde 08.00 ile 17.00 saatleri arasında panoya asılacak.

BAŞKANLIK SEÇİMLERİ 7 NİSAN'DA

Oda yönetim kurulu başkanı, yönetim kurulu asil ve yedek üyeleri ile disiplin kurulu asil ve yedek üyeleri, birlik enel kurulu asil ve yedek üyeleri belirleneceği başkanlık seçimi ise 7 Nisan Cumartesi günü yapılacak.

İlçelerde seçim tarihleri;

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası'nda 1 Nisan

Terme Ticaret ve Sanayi Odası'nda 4 Nisan

Vezirköprü Ticaret ve Sanayi Odası'nda 4 Nisan

Havza Ticaret ve Sanayi Odası'nda ise 7 Nisan

Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası henüz kesinleşmedi.

Gezete Gerçek-Gülsüm Atik

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.