Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsun sallanmaya devam ediyor!

Samsun Haber

Samsun'da son 1 hafta içerisinde meydana gelen 3 deprem korku yarattı. Depremlerin 1. derece deprem bölgesinde yer alan Ladik'te meydana gelmesi ise dikkat çekti.

Samsun Haber - Samsun'da Eylül ve Ekim aylarında 6 deprem meydana geldi. Kadilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü verilerine göre depremlerin 1. derece deprem bölgesi olan Ladik'te meydana gelmesi dikkat çekiyor.


1 HAFTADA 3 DEPREM!

Samsun'da son 1 hafta içerisinde 3 deprem meydana geldi. Depremlerden ilki 5 Ekim perşembe günü saat 18:13'te Atakum ilçesi Elmaçukuru Mahallesinde 1.9 şiddetinde ölçüldü. İkinci deprem 7 Ekim cumartesi günü Ladik'in Doğankaş Mahallesinde bugün saat 15:07'de 1.5 şiddetinde, 3. deprem ise 8 Ekim pazar günü sabah saat 03:21'de  Ladik ilçesi Gürün Mahallesinde 1.9 şiddetinde meydana geldi.


EYLÜL AYINDA DA 3 DEPREM GÖZLENDİ

Geçtiğimiz hafta meydana gelen 3 deprem öncesinde Samsun'da Eylül ayı içerisinde 3 deprem daha meydana gelmişti. İlk 2 deprem 7 Eylül perşembe günü saat 16:37'de 2.2 şiddetinde ve saat 23:11'de 2.6 şiddetinde gözlenmişti. Son olarak ise 25 Eylül'de Ladik ilçesi Soğanlı Mahallesinde meydana gelen deprem 2.8 olarak ölçülmüştü.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.