Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsun, Sağlık Turizm Merkezi olacak

Samsun Haber

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, "Kentimizin Sağlık Turizm Merkezi haline gelmemesi için hiç bir sebep yok" dedi.

Samsun haber - Samsun Sağlık Turizmi Derneği Başkanı Sadi Ergin ve beraberindeki heyet Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'ı makamında ziyaret etti.

Başkan Yılmaz'a Sağlık Turizmi Geliştirme ve Türkiye Sağlık Turizmi Dernekleri Federasyonu 3. Olağan toplantısına verdiği katkılardan dolayı teşekkür eden Samsun Sağlık Turizmi Derneği Başkanı Sadi Ergin, sağlık turizminin geliştirilmesi adına yapılan çalışmalar ile ilgili bilgi verdi.

SAMSUN BÜYÜK POTANSİYALE SAHİP

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Samsun Sağlık Turizmi açısından büyük bir potansiyele sahip. Kentimizin Sağlık Turizm Merkezi haline gelmemesi için hiç bir sebep yok. Tıp Fakültesiyle, Özel Hastaneleriyle doğal güzelliklerimizi ve kaynaklarımızı bir bütün halinde entegre ederek bunu gerçekleştirmemiz mümkün. Ben Büyükşehir Belediye Başkanı olarak bu konuda yapılması gereken her adımda göreve hazırım ve üzerime düşeni sonuna kadar yerine getireceğim. Bu konu kentimizin geleceği içinde büyük önem arz ediyor" dedi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.