Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsun Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde neler oluyor?

Samsun Haber

Samsun, Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde yaşanan skandal bir iddiayla sarsıldı.

Samsun haber - Samsun Ruh ve Sinir Hastalıları Hastanesi'nde tedavi gördüğü öğrenilen epilepsi hastası 39 yaşındaki Mevlüt Şentürk geçtiğimiz gün kafasının yarılması endeniyle Gazi Devlet hastanesine kaldırılarak beyin ameliyatı oldu. Şentürk'ün kafasının hastanede nasıl yardıldığı veya ne olduğu bilinmezkez savcılık duruma el attı.

Hedef Halk Gazetesi'nden Zekeriya Fırat'ın haberine göre, Ruh ve Sinir Hastalıları Hastanesi'nden kafası yarılan Mevlüt Şentürk'ün ablası Filiz Şentürk'e "Kardeşiniz Sara krizi geçirdi düştü" denildi. Kamera kayıtlarını görmek isteyen ablaya görüntüler gösterilmeyince Filiz Şentürk polis giderek suç duyurusunda bulundu. Şentürk kardeşinin dayak yediğinden şüphelendiğini ve "Kamera kayıtlarını göstermediler. Düştüğü odayı göstermediler, neyi saklıyorlar" dedi. 

Abla Filiz Şentürk, "Şentürk, "Kardeşim sara hastası ancak, kriz geçirme anı geldiğinde bunu ifade edebiliyor. Ben kaç kez yaşadım. Ayrıca sağ kolunda ağrı vardı ve MR çektirmiştik. Ama şimdi sol kulak, sol kafatasında çatlak var, ayrıca sol kolunda ezilmeler var.  Yani tek bir yanında hasar yok. Taburcu olmasını beklerken, böyle bir olay yaşadık. Asla peşini bırakmayacağım. 5 saat ameliyatta kaldı. Beyninde ödem oluştu. Kardeşimde kalıcı hasarlar kalabilir. Kamera kayıtlarını göstermediler. Bana yataktan düştü diyen de var, kriz geçirdi diyende. Koridorda düştü diyen var, odada düştüğünü söyleyenler var. Neyi saklıyorlar" dedi.


Samsun Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi Başhekimi  Hastane Yöneticisi Uzm. Dr. Hüseyin Yalçın Büyükkarabacak yaptığı açıklamada ise darp iddiasının asılsız olduğunu söyleyerek "Koridorda kriz geçirdi ve kafasını betona vurdu, beyin kanaması geçirdi" dedi. 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.