Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsun Rotary Kulübü'nden eğitime destek! 40 tablet bağışında bulundular

Samsun Haber

Samsun Rotary Kulübü öğrencilerin sağlıklı bir şekilde uzaktan eğitim alması amacıyla başlatılan tablet kampanyasına destek vererek 40 adet tablet bağışında bulundu. 

Samsun Rotary Kulübü, şehit ve gazi çocuklarının eğitimlerine kesintisiz şekilde devam edebilmeleri için tablet bağışında bulundu. Teslim töreni ile birlikte 40 öğrenciye tablet verildi. 

Bağış hakkında açıklamada bulunan Rotary Kulübü Üyesi Mert Akyıldız şu ifadelere yer verdi:

"Gerçekten kulübümüz adına çok anlamlı bir gün yaşadık, daha genç yaşta eşini şehit vermiş anneler, babasız büyümüş çocuklar, hatta bir tane çocuğumuz, babası şehit olduğunda annesinin karnındaymış, gazilerimiz vardı, eşleri ve çocukları ile gelmişlerdi. Törenden sonra Yelken Kulüp yönetimi de ailelerimize yemek verdi. (Ve yönetim olarak üç adet tablet bağışında da bulundular, ayrıca bu projeyi duyan ve dinleyen başka bağışçılarda var.

Yemek sırasında ailelerle özel muhabbet etme şansımız oldu ve kaynaşma fırsatı bulduk. Çok duygulu anlardı gerçekten. Tüm kulüp üyelerimize teşekkürlerini sundular. Ayrılırken her birinin temennisi ; bizim çocuklarımızda ileride meslek sahibi olduklarında sizler gibi iyi insanlar olup toplumla hizmet ederlerdi’ bu söylem bizi çok duygulandırdı. Anladım ki bu bağışla hem güzel bir proje yapmış olduk, hem de bu gençlere örnek olduk. Bu arada Rotaract ve İnteract kulübü başkanları Cemre ve Ege’de törene katıldı ve gençlerle çok güzel sohbetlerde bulundular. İyilik bence bulaşıcıdır. Umarım bu gençlerimiz de topluma örnek iyi insanlar olurlar. İyi ki varsınız"

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.