Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsun Piazza AVM, Samsunhaber.com'un haberi üzerine  Koronavirüs tedbirini bakın nasıl aldı!

Samsun Haber

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği’nin tavsiye olarak belirlediği AVM’lerdeki çalışma saatlerine uymayan Piazza, Samsunlu vatandaşların AVM'nin sayfasına yaptığı eleştirileri silerek tepkilerden kurtulmaya çalıştı.

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği’nin tavsiye olarak belirlediği AVM’lerdeki çalışma saatlerine uymayan Piazza, Samsunlu vatandaşların AVM'nin sayfasına yaptığı eleştirileri silerek tepkilerden kurtulmaya çalıştı. İşte o yorumlar :

PİAZZA'YA TEPKİ YAĞDI

Vatandaşlar, tüm dünyanın mücadele ettiği amansız virüse karşı duyarsız kalarak halkın sağlığı yerine daha çok kar etmeyi düşünen Piazza AVM'ye karşı yaptırım uygulanmasını istiyor. 

Bu konuda  yasada da belirtilen

"MADDE 13 – (1) Mesleğe, mevsime ve turizme özgü şartlar ve benzeri hususlar gözetilerek perakende işletmelerin bir kısmının veya tamamının çalışma saatleri, meslek kuruluşlarının müşterek teklifi üzerine yetkili idarenin görüşü alınmak suretiyle vali tarafından belirlenebilir. Esnaf ve sanatkâr işletmelerinin çalışma saatlerinin belirlenmesinde, meslek kuruluşunca ilgili esnaf ve sanatkâr odasının görüşü alınır."

 kararına istinaden, gözler Vali Osman Kaymak'a çevrilmiş durumda.

YORUMLARI SİLDİLER

Piazz AVM, siteye gelen eleştirilerden sonra yorumları sildi. 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.