Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsun Milletvekili Erhan Usta'ya ulaşılamıyor!

Samsun Haber

MHP Samsun Milletvekili ve Grup Başkanvekili Erhan Usta, dün TBMM'de yaşanan EYT krizi sonrasında Genel Başkan Devlet Bahçeli tarafından görevden alındı. MHP'de yaşanan kriz sonrasında Erhan Usta sessizliğini korurken yaşananlara büyük tepki geldi.

MHP Samsun Milletvekili ve Grup Başkanvekili Erhan Usta'nın dün şok bir kararla görevden alınmasına tepkiler büyüyor. Samsunlular başta sosyal medya olmak üzere pek çok yerden Erhan Usta'nın görevden alınmasına büyük tepki gösterdi.

EYT KIRILMA NOKTASI OLDU

TBMM'de dün yaşanan Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) ile ilgili kriz sonrasında Erhan Usta'nın görevden alındığı iddia edildi. EYT ile ilgili araştırma komisyonu kurulmasına ilişkin grup önerisi, AK Parti'nin ret oyu vermesine rağmen CHP, MHP, İYİ Parti ve HDP'nin oylarıyla kabul edilmiş, sonrasındaki görüşmelerde MHP taraf değiştirerek AK Parti cephesine geçmiş ve görüşmeler olumsuz sonuçlanmıştı. Yaşanan bu olay sonrasında Erhan Usta görevden alınmış, ne MHP ne de Erhan Usta'dan konu ile ilgili herhangi bir açıklama gelmemişti.

TELEFONLARINA ULAŞILAMIYOR

MHP Samsun Milletvekili Erhan Usta'ya dün yaşanan kriz sonrasında ulaşılamıyor. Gözler Usta'dan konu ile ilgili yapılacak açıklamalara çevrilmiş durumda.

İŞTE ERHAN USTA'NIN GÖREVDEN ALINMASINA TEPKİLER

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.