Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsun marka şehir oluyor

Samsun Haber

Samsun Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Zennube Albayrak, Samsun'da hayata geçirilen projeler ile birlikte şehrin marka şehir olma yolunda ilerlediğini belirtti.

Samsun Haber - Samsun Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Zennube Albayrak, Samsun'da hayata geçirilen projeler ile ilgili açıklamalarda bulundu. Albayrak, Samsun'un hayata geçirilen projeler ile birlikte estetikte marka bir şehir olacağını dile getirdi.


"SAMSUN'A KADIN GÖZÜYLE BAKIYORUM"

Yapılan çalışmalarda şehre kadın gözüyle baktığını belirten Genel Sekreter Yardımcısı Zennube Albayrak, "Milli Mücadele’nin marka şehri Samsun’u estetikte de marka şehir haline getirmeye çalışıyoruz. Estetikte kadın bakış açısı çok farklı ve önemli. Samsun’u da güzel ve görselliği yüksek bir şehir haline getirirken kadın gözüyle bakarak, projelerimizi hayata geçirmeye çalışıyorum. Şu an şehrimizde çiçeklendirme, ağaçlandırma, boyama, figürlerle ortak kullanım alanlarını zenginleştiremeye gayret ediyoruz. Boş bulduğumuz her yeri rengârenk boyuyoruz. Çirkinlikleri ortadan kaldırarak süslüyoruz. Bir kadın yönetici olarak da bundan büyük keyif alıyorum" dedi. 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.