Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsun flaş FETÖ gelişmesi! Karı-Koca bakın nerede yakalandı

Samsun Haber

Samsun’da yürütülen FETÖ/PDY soruşturması kapsamında örgütün Samsun bölge öğrenci sorumlusu olarak faaliyet gösterip ByLock kullanan kadın ile yine ByLock kullanan kocası saklandıkları gaybubet evine düzenlenen baskında yakalandı.

Samsun haber - Samsun’da Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekiplerinin yürüttüğü FETÖ soruşturması kapsamında gaybubet evine gerçekleştirilen baskında örgütle bağlantısı olan karı-koca yakalandı.

FETÖ’DEN ARANIYORLARDI

Örgütün bayan yapılanmasında sözde Samsun bölge öğrenci sorumlusu olarak faaliyet gösteren ve Bylock kullandığı iddia edilen firari sanık Ragibe Ö. ile Kavak Cumhuriyet Savcılığı tarafından aranan ve ByLock kullanıcısı olduğu ileri sürülen kocası Ahmet Ö.'yü yakalayarak gözaltına aldı. Atakum ilçesi Büyükoyumca Mahallesi'nde saklandıkları gaybubet evinde yakalanan karı-kocanın ayrıca FETÖ'nün kurumlarında görev yaptıkları öğrenildi. Yapılan aramalarda karı-koca ile birlikte 1 adet sahte ehliyet ele geçirildi. Soruşturma devam ediyor.

Kaynak: İHA

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.