Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsun'dan 2 milletvekili yeni partiye geçecek iddiası!

Samsun Haber

Ali Babacan'ın AK Parti'den ayrılmasının ardından yeni parti hazırlıkları hızlandı. AK Parti'nin oy kitlesinin bir kısmını alacağı iddia edilen yeni partiye AK Parti'den birçok ismin geçeceği iddia ediliyor. Şuanda Bağımsız Samsun Milletvekili Erhan Usta ile birlikte AK Parti Samsun vekillerinden birinin yeni partiye geçeceği iddia ediliyor.

Başkentten verdiği kulis bilgilerinin doğruluğuyla dikkat çeken Ankara Kuşu, AKP’den yeni kurulacak partiye geçmek için 29 milletvekilinin istifa etmeye hazır olduğunu duyurdu. Samsun'dan Bağımsız Milletvekili Erhan Usta ile bir AKP’li vekilin yeni partiye geçeceği öne sürülüyor.

AK PARTİ SAMSUN VEKİLİ İLE ERHAN USTA GEÇECEK İDDİASI 

İstanbul'dan 10, Ankara'dan 2, Kayseri'den 2, Konya'dan 2, Antalya'dan 2, Bursa'dan 2, Şanlıurfa'dan 2, Mersin'den 1, Gaziantep'den 1, Samsun'dan 1, Ordu'dan 1, Balıkesir'den 1, Manisa'dan 1, ve Yozgat'tan da 1 milletvekilinin AK Parti'den ayrılarak yeni partiye geçeceği iddia ediliyor. Bağımsız Samsun Milletvekili Erhan Usta'nın da Ali Babacan'ın kadrosunda yer alacağı iddialar arasında.
 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.