Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsun'daki virüs paniğine başkandan flaş açıklama!

Samsun Haber

Tekkeköylü umreci vatandaşın korona virüsten hayatını kaybettiği cenazeden sonra ise mevlüt yapıldırak vatandaşların sağlığı tehlikeye atıldığı iddiaları sosyal medyada yer aldı. İddialar üzerinde Hasan Togar açıklamada bulundu. 

Türkiye'de korona virüs vakası nedeniyle 2 vatandaşımız hayatını kaybetmişti. Ölen vatandaşlardan birisinin Tekkeköylü olduğu, vatandaşın ikametinde ise mevlüt verildiği ve mevlüde gidenlerin polis ekipleri tarafından arandığı iddiaları sosyal medyada yankı uyandırmıştı. Konuya ilişkin Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar açıklamada bulundu. 

YALANLADI

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar konuya ilişkin şu ifadelere yer verdi.

"KAMUOYUNUN BİLGİSİNE...

Sosyal medyada ilçemiz ile ilgili çıkan koronavirüs haberlerinin tamamı asılsız ve gerçek dışıdır. İlçemizde bundan yaklaşık 1,5 ay önce umreye gidip, orada daha ilk hafta rahatsızlanıp ülkemize dönen bir abimiz şu anda hastanede yoğun bakımda yatmaktadır. Ama iddia edilenin aksine tüm tahlilleri ve tetkikleri negatif çıkmış olup tamamen kronik rahatsızlığından dolayı tedavisine devam edilmektedir. Bilgi sahibi olmadan asılsız iddiaları sosyal medya da yayanlarla alakalı yasal süreçler başlatılmıştır. Kamuoyunun bilgisine duyurulur..."


 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.