Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsun'da Zehir Operasyonu: 3 Gözaltı

Samsun Haber

Samsun'da polisin torbacı tabir edilen sokak satıcılarına yönelik düzenlediği uyuşturucu operasyonunda 3 kişi satışa hazır uyuşturucu maddelerle yakalandı.

Samsun Haber - Olay, Samsun'un İlkadım ilçesi Kökçüoğlu Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Samsun Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotik ekipleri torbacı diye tabir edilen sokak satıcılarına yönelik yaptığı takip sonucu, metruk bir binaya uyuşturucu saklandığını tespit etti. Polisin düzenlediği operasyonda şahıslar kaçmaya başladı. Kovalamaca sonucu 18 yaşındaki T.K. ile 17 yaşındaki Ş.A.'nın kaçarken yere 1'er paket uyuşturucu attıkları tespit edildi. Olayla ilgili T.K., S.A. ve K.C.(21) gözaltına alındı. Metruk evde saklanan 31 paket bonzai, paketlemede kullanılan gazete parçaları ve makas ele geçti.

Yaşları küçük olan T.K. ve Ş.A., Samsun Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi.

Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğünde sorgulanan K.C. ise bugün Samsun Adliyesine sevk edildi. Nöbetçi mahkemeye ifade veren T.K. ve Ş.A. adli kotrol şartıyla, K.C. ise şartsız serbest bırakıldı. 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.