Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsun'da yöneticiyi vuran kiracı kadınla ilgili flaş gelişme

Samsun Haber

Samsun'un Atakum ilçesinde apartman yöneticisini silahla vuran kiracı kadınla ilgili flaş gelişme yaşandı.

Samsun haber - Samsun'un Atakum ilçesi Cumhuriyet Mahallesi’nde dün akşam saatlerinde meydana gelen olayda apartman yöneticisi ile kiracı kadın tartışmaya başladı. Daha sonra apartman yöneticisi Muhammet A., kiracı Döne Y.’nin kapısını çalarak aidat ücretini istedi. İddiaya göre Muhammet A.  "Bu eve kimin girip çıktığı belli değil. Her gün farklı kişiler gelip gidiyor" diyerek aidat borcunu ödemesini istedi.


Tartışmanın kavgaya dönmesiyle evde erkek kardeşine ait olduğu öğrenilen ruhsatsız silahla genç kadın apartman yöneticisini sırtından vurdu. Olay yerine gelen ambulans ile apartman yöneticisi olan Muhammet A. hastaneye kaldırıldı.


Silahla apartman yöneticisini vuran genç kadın Döne Y. ise Samsun Adliyesi'ne sevk edildi. Genç kadının verdiği ifadede "Biz 3 kız kardeş evde kalıyorduk. Eve gelip bizimle tartışamaya başladı. Daha sonra ise kardeşimi darp etti" dedi.
 

GENÇ KADIN TUTUKLANDI

Samsun'da, çıkan tartışmada apartman yöneticisini tabancayla ateş ederek ağır yaralayan Döne Y., savcılıktaki ifadesinin ardından sevk edildiği nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.