Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsun'da Yeşilyurt'ların görkemli düğünü

Samsun Haber

Samsunlu ünlü iş adamı Cemal Yeşilyurt'un torunu Şenay ve Hikmet Yeşilyurt'un oğlu Mesut ile Saliha ve Kemal Aşar'ın kızı Selin, görkemli bir düğün ile dünya evine girdi.

Yeşilyurt ailesinin fertlerinden Mesut Yeşilyurt, Aşar ailesinin kızları olan Selin Aşar ile Sheraton Samsun Hotel'de düzenlenen görkemli düğün töreni ile dünya evine girdi.
 
BİR ÇOK ÖNEMLİ İSİM TÖRENDE YER ALDI
 
Yeşilyurt'ların görkemli düğününe Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, AK Parti Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, Samsun Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Yavuz, Adalet Komisyonu Başkanı Kemal Alver, Samsun Emniyet Müdürü Vedat Yavuz, Büyükşehir Belediyesi Meclisi Başkan Vekili Turan Çakır,  AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, işadamları ve çok sayıda davetli katıldı.
 

BAŞKAN ŞAHİN NİKAHI KIYDI 

Mesut Yeşilyurt ile Selin Aşar'ın nikahını Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin kıydı. Ayrıca Samsunlu duayen iş adamı Cemal Yeşilyurt torunun nikah şahitliğini yaptı.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.