Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsun'da yarım kalan cami inşaatı için yardım çağrısı

Samsun Haber

Samsun'un Ayvacık İlçesine bağlı Yeşilçam mahallesi sakinleri köylerindeki cami inşaatını tamamlamak için yetkililerden ve hayırseverlerden yardım bekliyor.

Şimdilerde caminin giriş katında bulunan bölümde namazlarını kılan mahalle sakinleri, kendi imkanları ve bazı köylülerin imkanlarıyla başladıklarını söyledikleri caminin giriş avlusu ve üst kat inşaatınn maddi imkansızlıktan dolayı yarım kaldığını belirtti. 

Köy sakinlerinden eski muhtar Hasan Akdağ, caminin inşaatını imkansızlıktan dolayı bu kadar yapabildiklerini dile getirerek, ''Camimizin giriş kat avlusu ve üst kat inşaatının tamamlanması için sayın yetkililerimizden ve hayırseverlerden yardım bekliyoruz. Bizler kendi imkanlarımızla da bu kadar yapabildik. Önümüz kış. İnşallah bir an önce camimizin tam anlamıyla yarım kalan iç ve dış bölümlerinin  inşaatını tamamlar ve  eksiklerini gideririz. 

Başta sayın yetkililerimiz olmak üzere, hayırseverlerden ve Samsun'lu iş insanlarından yardımlarını bekliyoruz. Bu sevaptan inşallah herkes nasiplenecek. Allah şimdiden herkesten razı olsun'' dedi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.