Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsun'da vatandaşlar isyan etti 

Samsun Haber

Samsun'da "Ölüm Kavşağı" olarak adlandırılan yolda dün meydana gelen kazada yine 1 kişi hayatını kaybetmişti. Kavşakta meydana gelen kazada birçok kişinin hayatını kaybettiğini vurgulayan vatandaşlar isyan etti. 

Samsun'un Vezirköprü ve Havza ilçeleri arasında kalan karayolu, vatandaşları tabiri ile "Ölüm Yolu" isyan ettirdi. Yıllardır tamamlanmayan ve verilen sözlerin yerine getirilmediğini ifade eden vatandaşlar yolun en hızlı şekilde tamamlanması gerektiğini vurguladı. 

DURUMU PROTESTO ETTİLER

Dün belirtilen yolda meydana gelen kazada 1 kişinin hayatını kaybetmesi vatandaşları çileden çıkardı. Ellerine pankartları alan bölge sakinleri, sivil toplum kuruluşları ile birlikte tepkilerini gösterdi.

ÇAĞRIDA BULUNDULAR 

Vatandaşların 'ölüm yolu' diye adlandırdıkları ve yıllardır tamamlanamayan projeler nedeniyle hemen her gün ölümlü ve yaralanmalı kazaların yaşandığı Vezirköprü - Havza ve Vezirköprü - Durağan Karayolunun iyileştirilmesi için çağrıda bulundular.

CHP'Lİ VEKİLLERDEN DESTEK 

Ayrıca daha önce konuyu meclise taşıyan CHP Samsun Milletvekili Neslihan Hancıoğlu vatandaşların yanında olduğunu vurgularken CHP Samsun Milletvekili Kemal Zeybek vatandaşlarla birlikte durumu protesto etti.


 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.