Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsun'da uyuşturucu operasyonu: 2 tutuklama

Samsun Haber

Samsun'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 3 şüpheliden 2'si tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Samsun'da gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 3 şüpheliden 2'si tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Samsun Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından uyuşturucu ticareti yapanlara yönelik çalışma başlatıldı. İlkadım ilçesi Saitbey Mahallesi’nde ekipler yaptığı çalışmalar sonucunda, şüpheli 5 kişi yakalandı. Şüpheliler üzerinde yapılan aramalarda 4 paket sentetik uyuşturucu madde ele geçirildi.

5 KİŞİ SORGUYA ALINDI

5 kişiyi sorguya alan ekipler uyuşturucu maddenin Zekeriya A. ve Ozan D.’nin yaptığını belirleyerek, Unkapanı Mahallesi’nde bulunan bir çay ocağına operasyon gerçekleştirdi. Operasyonda çay ocağında bir miktar uyuşturucu madde bulundu. Olayla ilgili olarak gözaltına alınan ve emniyetteki işlemleri sona eren Zekeriya A. ve Ozan D. adliyeye sevk edildi. 

Şüphelilerden Ozan D. tutuklanırken, Zekeriya A. ise serbest bırakıldı. 

GBT SORGUSUNDA YAKALANDI

Kale Mahallesi Fuariçi mevkiinde şüphe üzerine durdurulan ve yapılan GBT sorgusunda hakkında uyuşturucu kullanmak suçundan kesinleşmiş 1 yıl 8 ay hapis cezası bulunan Mustafa K. da tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak: İHA

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.