Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsun'da uçana kaçana trafik cezası

Samsun Haber

Samsunhaber.com olarak şehrin nabzını tutmaya devam ediyoruz. Samsunlular yazılan trafik cezalarına isyan ettiler. Devletin parasının bittiği bunun yüzünden bu kadar sık ceza yazıldığını iddia eden vatandaşların tepkisi büyük.

Samsun Genelinde vatandaşlara sorduğumuz " Son 2 ay içinde trafik cezası yediniz mi? Ne kadar ödediniz? Sucunuz neydi?" sorularını yönelttik , vatandaşlar içini gene bize döktü bakın neler söylediler.

"CEZALARA KARŞI DEĞİLİM BUNLAR TUZAK KURUYOR"

Anlamsız cezalardan rahatsız olan Samsunlu vatandaş "2 ay oldu surattan ceza yedim hız sınırını aşmaktan 490 lira para ödedim, bu tip cezaların sıklaştırılması güzel ancak bu son dönemlerde üst üst gelmesi sanıyorum paraya ihtiyaçları var yoğun bir şekilde ceza yazıyorlar benim tanıdığım bir sürü polis var jandarmada görevli var onlara koçan teslim edilmiş bunları her ay bitireceksiniz denmiş yani her şeye ceza yazıyorlar arabanın içinde gördükleri her şeye gereksiz anlamsız cezalar var ben karşı değilim hata yapılıyorsa ceza yazılsın hata da ceza olsun muhakkak ama her hatada da zorlayarak insanları bunaltarak tuzak kurarak insanları kandırarak ceza yazmak doğru değil yanlış" diyerek tepkisini dile getirdi.

Ahmet Altürk/ Furkan Koç

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.