Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsun'da toplu taşıma sorunu

Samsun Haber

Samsun'da vatandaşlar toplu taşımada yaşanan kalabalık nedeniyle isyan ediyor.

Koronavirüs vaka sayıları 30 bine yaklaşmışken işine, evine toplu taşıma ile gitmek isteyenler bir de kalabalık tramvay ve otobüslerle karşılaşıyor. Neredeyse iğne atsan yere düşmeyecek boyuta gelen kalabalığın nedeni yetersiz otobüs ve tramvay sayısı, otobüs saatleri arasında uzun bir zaman diliminin bulunması olarak görülüyor.

OTOBÜS SAATLERİ Mİ DEĞİŞTİ?

Vatandaşlar bazı otobüslerin yarım saatte bir geçerken artık saatte bir geçtiğini, özellikle iş giriş-çıkış saatlerinde duraklarda aşırı kalabalık olduğunu, otobüse ve tramvaya binerken zorluk yaşadıklarını, kimi zaman bir sonraki aracı beklemek durumunda kaldıklarını söylüyor. 

MASKE OLSA DA MESAFE YOK

Samsun'da toplu taşıma ile yolculuk yapan vatandaşlar maskeleri ile seyahat etse de aşırı kalabalıktan dolayı mesafeye dikkat edemiyor.

EN AZINDAN İŞ SAATLERİNİ DİKKATA ALIN!

Vatandaşlar evlerine ve işlerine gittikleri saatlerde sefer saatlerinin arttırılması gerektiğini Samsun Büyük Şehir Belediyesi'nin bu konuda önlemler almaları gerektiğini söylüyor. Her tramvay ve otobüs seferinde şikayetçi oldukları ve Belediye Başkanı Mustafa Demir'e isyan ettikleri görülüyor.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.