Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsun'da TOKİ 1500 konut yapacak! Projede hak kazanan isimler belli oldu

Samsun Haber

Türkiye genelinde 100 Bin Konut Projesi başlatılmıştı. Proje kapsamında Samsun'da 3 ilçede 1500 konut yapılacak. Proje kapsamında vatandaşlar başvurularını yaparken hak kazanan isimler belli oldu. TOKİ 100 Bin Konut Projesi hak kazana isimler nasıl öğrenilir? Haberimizin devamında...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın himayelerinde Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın koordinesi, Hazine ve Maliye Bakanlığı’nın destekleriyle “Her Yıl 100 Bin Yeni Sosyal Konut projesi başladı.

Yatay mimari anlayışla, mahalle ve komşuluk kültürüne uygun 2+1 ve 3+1 planında inşa edilecek 100 Bin Sosyal Konut için 16 Aralık 2019-15 Ocak 2020 tarihleri arasında talepler alınacağını belirtmiştik.

SON DAKİKA

TOKİ 100 bin sosyal konut projesi ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada,  kuraya katılmaya hak kazanan vatandaşların isim listesine yer verildi. 

81 ilde yapılacak olan TOKİ konutları projesi arasında Samsun'da yer almaktadır. Samsun'un 19 Mayıs, Atakum ve Canik ilçelerin kapsamında 1500 konut yapılacak. İşte o dev projeden yararlanacakların isimleri belli oldu.

İsim listesini görmek için aşağıdaki linke tıklayınız:

//talep.toki.gov.tr/

Haber: Buse Polat

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.