Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsun'da tekerlekli sandalye yardımı

Samsun Haber

Samsun’da İlkadım Belediyesi Sosyal Yardım Müdürlüğü tarafından, ihtiyaç sahibi engelli vatandaşlara tekerlekli sandalye yardımı yapıldı.

İlkadım Belediyesi Sosyal Yardım Müdürlüğü tarafından ihtiyaç sahibi vatandaşlara tekerlekli sandalye yardımı yapıldı. Engelli vatandaşların hayatını kolaylaştırmak için yapılan çalışmalarda görev alan  Sosyal İşler Yardım Müdürü Cemalettin Çakır ve Kadın Koordinasyon Fahri Başkanı Lütfiye Demirtaş ise belirtilen adrese giderek tekerlekli sandalyeyi teslim etti.

Tekerlekli sandalye İlkadım Belediyesi Kadın Koordinasyon Merkezi Derecik Mahallesi'nde bulunan ihtiyaç sahibi aileye ulaştırıldı. Bu konuda konuşan Kadın Koordinasyon Fahri Başkanı Lütfiye Demirtaş, "Bugüne kadar çok sayıda tekerlekli ve akülü sandalye ve ihtiyaç malzemesi yardımlarıyla her zaman engelli vatandaşlarımıza destek olduk" ifadelerini kullandı.

 Cemalettin Çakır ise çalışmaların devam edeceğini belirterek ‘’Bize başvuru yapan vatandaşlarımızın zaruri ihtiyaçlarını karşılayabilmek için uğraş veriyoruz. Unutulmamalı ki hepimiz birer engelli adayıyız. Bizim isteğimiz engelli olan vatandaşlarımızın da toplumda rahatça hareket etmelerini sağlamak. Amacımız; hayırsever vatandaşlarımıza ulaşma noktasında köprü olarak gerçek ihtiyaç sahibi engelli vatandaşlarımıza katkı sağlamak. Bu şekilde çalışmalarımız devam edecek" dedi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.