Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsun'da tarım işçilerine silahlı saldırı

Samsun Haber

Samsun'da tarım işçilerinin kaldığı çadıra silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıda 1 kişi hayatını kaybederken 1 kişi ise yaralandı.

Samsun Haber - Samsun'un Terme ilçesinde tarım işçilerinin kaldığı çadıra silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıda 1 kadın hayatını kaybederken 1 kadın ise yaralandı.


Edinilen bilgiye göre, Samsun'un Terme İlçesi Bafracalı Mahallesi'nde meydana gelen olayda, ilçeye tarım işçisi olarak gelen bir ailenin kaldığı çadıra yönelik silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıda 1 kadın hayatını kaybederken 1 kadın ise hafif şekilde yaraladı.



Tarım işçileri, Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinden Samsun'a tarım işçisi olarak çalışmak için geldi. İddiaya göre işçilerin kaldığı çadıra karşı köyden silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıda 36 yaşındaki Perihan A. olay yerinde hayatını kaybederken 27 yaşındaki Nurcan P. ise yaralandı.



Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralı Nurcan P.'yi Terme Devlet Hastanesi'ne kaldırarak tedavi altına aldı. Hayatını kaybeden Perihan A.'nın ise cesedi otopis yapılmak üzere morga kaldırıldı.



Savcılığın olayla ilgili olarak soruşturma başlattığı belirtildi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.