Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsun'da tanzim satış yerleri kuruldu

Samsun Haber

27 Şubat Çarşamba günü Samsun'da tanzim satışları başlıyor. Samsun'un 7 bölgesinde açılacak tanzim pazarının kurulumu bugün gerçekleştirildi.

Samsun'da İlkadım’da 5, Atakum ve Canik birer tanzim satış yeri olmak üzere toplam 3 ilçede 7 tanzim satış yeri vatandaşa ucuz sebze ve meyve sağlayacak. Samsun Büyükşehir Belediyesi ekipleri bugün 7 noktaya giderek tanzim satış çadırlarını kurarak yarın satış için hazır hale getirdiler.

Samsun'da başlayacak tanzim satışlarına ilişkin bir vatandaşlar, “Pazardaki malların fiyatları çok pahalı. Tanzim vatandaş için kötü değil, iyi bir gelişme. Dar gelirli aileler istedikleri kadar ürün alamıyorlardı. Hiç değilse bundan sonra tanzimlerden ucuza alabilirler. Tanzimlerin pazardaki fiyatları da aşağı çekeceğini düşünüyoruz. Uygulamayı çok beğendik ama inşallah seçimden sonra da devam eder. Çünkü her şey ateş pahası” ifadelerine yer verdiler.

Tanzim Satışı Yapılacak Yerler Şu Şekilde:

Canik ilçesi Kefeli Parkı içi, Atakum Emek Parkı içi, İlkadım meydan Atatürk Anıt Parkı içi, Anadolu Mahallesi SASKİ Fen İşleri Şantiyesi içi, Fatih Mahallesi Fatih Farkı içi, Kadifekale Mahallesi 30 Ağustos Parkı içi ve Adalet Mahallesi Asri Mezarlık Karşısı Eski Organik Pazar Yeri içi. 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.