Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsun'da skandal! Kadınlar 4 kişiyi bıçakladı...

Samsun Haber

Samsun'da dün akşam yaşanan olayda 4 kişiyi bıçakladıkları öne sürülen 2 kadın gözaltına alınarak adliyeye sevk edildi.

Samsun'un Canik ilçesi Karşıyaka Mahallesinde dün akşam saat 23:00 sularında 4 kişinin bıçaklanması olayına karıştıkları ileri sürülen 2 kadın gözaltına alınarak adliyeye sevk edildi.

Edinilen bilgiye göre, 22 yaşındaki E.C.D. eski sevgilisi 28 yaşındaki Y.S. adlı kadınla aralarında sosyal medyadaki bir paylaşıma yapılan yorumdan dolayı telefonda tartışma çıktı. Daha sonra buluşan E.C.D. ve Y.S. arasındaki tartışma devam etti. İddia göre, E.C.D., Y.S.'yi darp etti. Y.S. adlı kadın da üzerindeki bıçakla E.C.D. ve arkadaşları 28 yaşındaki C.R.A. ile 25 yaşındaki E.C.İ.'yi bıçaklayarak yaraladı. Bu sırada olayı ayırmak isteyen 23 yaşındaki B.K.D. de kazara elinden yaralandı. 

Yaralılar, sağlık ekipleri tarafından Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Gazi Devlet Hastanesine kaldırıldı. E.C.D. kendisini Y.S.'nin arkadaşı 20 yaşındaki G.U. adlı kadının bıçakladığını, C.R.A. ise Y.S. ile G.U. kadının kendisini bıçakladığını ileri sürdü. 

Görgü şahitleri ise G.U.'nun elinde bıçak gördüklerini ve olayı kendisinin gerçekleştirdiğini ileri sürdü. Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekipleri olayla ilgili Y.S. ve G.U.'yu gözaltına aldı. 

Polisteki sorgusu tamamlanan 2 kadın, Samsun Adliyesine sevk edildi. Nöbetçi mahkemeye ifade veren 2 kadın saat 21.00 sıralarında tutuklanarak Samsun T Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi. 

Kaynak: İHA

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.