Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsun'da silahlı saldırı: 4 yaralı

Samsun Haber

Samsun'da dün gece yaşanan silahlı saldırıda 4 kişi yaralanırken saldırganlar ise firar etti.

Samsun Haber - Samsun'un İlkadım ilçesi Fuar Alanı Kümesi'den bir barın önünde çıkan kavgada pompalı tüfekle saldırıya uğrayan 3 kişi yaralandı. Olayın devamında ise akaryakıt istasyonunda tabancayla vurulan 1 kişi yaralandı.



Edinilen bilgiye göre, gece saat 03:00 sularında yaşanan olayda 24 yaşındaki İsa A. ile arkadaşı 24 yaşındaki Samet Ç. barda çıkan kavgada darp edildiler. Samet Ç. evine giderek pompalı tüfekle geri döndü ve barın önünde bulunanlara ateş açtı. Olayda 24 yaşındaki Musa Y., 60 yaşındaki Naci Ç. ve 34 yaşındaki Raif A.Ö. yaralandı. Yaralılar sağlık ekipleri tarafından Gazi Devlet Hastanesine kaldırılırken, Samet Ç. ve arkadaşı İsa A. olay yerinden kaçarak bir akaryakıt istasyonuna gitti. Olayın ardından takip edilen İsa A. ve Samet Ç., akaryakıt istasyonundaki marketten çıktıkları sırada 38 yaşındaki Haluk Y. arkalarından gelerek tabancayla üzerlerine ateş açtı. İsa A. olayda her iki bacağı ve kalçasından olmak üzere 5 yerinden vuruldu.



Yaralanan İsa A. sağlık ekipleri tarafından Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Her iki olayın silahlı saldırganları ise firar etti.



Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekipleri, kaçan Samet Ç. ve Haluk Y.'yi yakalamak için çalışma başlattı. Yapılan açıklamada olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü belirtildi.

Kaynak: İHA

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.