Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsun'da Sanatçıları Vuran Gençlerden İlginç Savunma!

Samsun Haber

Samsun'da bir parkta oturan 2 sanatçıyı tabanca ile yaralayıp dövdükleri iddia edilen gençler, muhabirlerin 'Ozan Özcan'ı neden vurdunuz' sorusuna, "Bize karı sordu o yüzden vurduk" dedi.

Samsun Haber - Samsun'un İlkadım İlçesinde 22 Ocak Pazar gecesi meydana gelen olayda, heykeltıraş olan ve geçici görevle İzmir'den gelerek Samsun Devlet Opera ve Balesi Müdürlüğü'nde çalışan 33 yaşındaki Ozan Özcan ile senarist arkadaşı 35 yaşındaki Arif Nas, Anıt Park'ta bir süre yürüyüş yaptıktan sonra banka oturdu. Bir süre sonra yanlarına gelen 3 genç ile aralarında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Y.E.K., iddiaya göre üzerinde bulunan tabancayla Ozan Özcan’ı iki dizinden yaralarken Y.S. ve O.K. da Arif Nas’ı döverek olay yerinden kaçtı. Yaralı sanatçılar hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınırken, şüphelileri yakalamak için çalışma başlatan polis ekipleri, 23 güvenlik kamerası kaydını inceleyerek Y.E.K., Y.S. ve O.K.'yı tespit edip dün yapılan eş zamanlı operasyonla gözaltına aldı.

'Bize karı sordu, o yüzden vurduk'

Şüpheliler emniyetteki işlemleri sonrası bugün adliyeye sevk edilirken, muhabirlerin 'Ozan Özcan'ı neden vurdunuz' sorusuna tutuklanan şahıs, "Bize karı sordu o yüzden vurduk" dedi.

Tutuklandılar

Adliyeye sevk edilen süphelilerden O.K., savcılıktaki ifadesinin ardından serbest bırakılırken, Y.E.K. ve Y.S., çıkarıldıkları nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.