Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsun'da rögarlar taştı trafik kilitlendi

Samsun Haber

Samsun'da bugün akşam saatlerinde etkili olan sağanak yağışlar ile birlikte şehrin pek çok noktasında rögarlar taştı. Kuvvetli sağanaklar nedeniyle Tekkeköy ilçesinde bulunan Kerimbey Köprüsü kapanırken kilometrelerce araç kuyruğu oluştu.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Samsun'da kuvvetli sağanaklara karşı vatandaşları uyarmıştı. Beklenen yağış akşam saatlerinden itibaren il genelinde hayatı olumsuz etkiledi. Şehrin pek çok noktasında rögarlar taşarken, kilitlenen trafik nedeniyle kilometrelerce araç kuyruğu oluştu.

KERİMBEY KÖPRÜSÜ KAPANDI

Samsun'un Tekkeköy ve Canik ilçelerinde etkili olan kuvvetli sağanak yağış nedeniyle trafik adeta felç oldu. Tekkeköy'de bulunan Kerimbey Köprüsü kapanırken araç kuyruğu Belediye Evlerine kadar uzadı. Yağmurun kesilmesi, taşan rögarlardaki sorunların giderilmesi ve yollardaki su birikintilerinin kaybolması ile birlikte trafik yavaş yavaş yeniden normale döndü.

YAĞIŞLAR DEVAM EDECEK

Meteoroloji'den yapılan uyarıya göre Samsun'da bugün akşam saatlerinde etkili olan sağanaklar, önümüzdeki 5 günlük süreçte aralıklarla devam edecek. Sıcaklıklar ise yağmurun da etkisiyle 24-25 derecelere kadar gerileyecek.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.