Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsun'da otopark mafyaları serbest

Samsun Haber

Samsun Eğitim  Araştırma Hastanesi yakınlarında yasa dışı otopark faaliyeti yaparak  gözaltına alınan 7 kişi serbest bırakıldı.

2017 yılında 2 yıl süreyle Sağlık Bakanlığına ön tahsisi yapılan ve tahsis yenileme çalışmaları devam eden, mülkiyeti hazineye ait sağlık alanı niteliğinde bir taşınmaz olarak Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi alanında ücretsiz otopark alanı oluşturuldu. Ancak İl Milli Emlak Müdürlüğüne bu alanı otopark olarak işletmek için başvuran şahıslar müdürlükten cevap gelmeden bu alanı İl Milli Emlak Müdürlüğünden kiraladıklarını iddia ederek 16 Temmuz Salı gecesi alana kulübe ve bariyerler yerleştirdi.

İl Milli Emlak Müdürlüğünden izni çıkmayan şahıslar yasa dışı otopark işletmeye başlamış ve iddialar üzerine dün gözaltına alınmıştı. İlkadım İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alınan şahıslar İlyasköy Polis Merkezine teslim edildi. Sorguları tamamlanan şahıslar bugün Samsun Adliyesine sevk edildi. İfadesi alınan  şahıslardan  2’si adli kontrol şartıyla 7 kişi serbest bırakıldı. 
 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.