Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsun'da otomobil hırsızlığına tutuklama

Samsun Haber

Samsun'da bir kişi gezmek için otomobil çaldı. Polis ekipleri tarafından çalıntı araç ile yakalanan şahıs çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

Samsun'un İlkadım ilçesinde gezmek için otomobil çalan şahıs polis ekipleri tarafından kıskıvrak yakalandı. Mahkeme karşısına çıkarılan şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Samsun'un İlkadım ilçesi Kadifekale Mahallesi'ndem meydana gelen olayla ilgili edinilen bilgilere göre Y.A. isimli şahıs aracını park ettikten sonra anahtarını otomobilin içerisinde unuttu. Otomobilin anahtarlarının içeride olduğunu gören B.K. (41) isimli şahıs gezmek için aracı çaldı. Otomobil ile gezen şahıs daha sonra geceyi arabada uyuyarak geçirdi. Sabah saatlerinde yine gezmeye başlayan şahıs polis ekipleri tarafından Reşadiye Mahallesi'nde yakalandı.

Gözaltına alınan B.K., Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Oto Hırsızlığı Bürosu ekiplerine teslim edildi. Suçunu kabul eden şahıs, otomobili gezmek için çaldığını eğer yakalanmasıydı otomobili geri bırakacağını iddia etti. Polisteki sorgusunun ardından Samsun Adliyesine sevk edilen B.K., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Samsun T Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi. 

Kaynak: İHA

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.