Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsun'da otobüsteki ölüm anı kamerada

Samsun Haber

Samsun'da otobüse binen postacının ölüm anı araç kamerasına yansıdı.

Samsun haber - Samsun'un İlkadım ilçesi Kadifekale Mahallesi 2. Bulvar yolu üzerinde 59 yaşındaki Fatih Gümüş isimli PTT personeli otobüse bindi. Otobüste fenalık geçiren Gümüş, vatandaşları kendisine yardım etmeye çalıştığı sırada yere yığıldı.

PTT görevlisinin kalp krizi geçirdiğini anlayan bir vatandaş Fatih Gümüş’ü otobüsün zeminine indirerek, göğsünü açıp kalp masajı yapmaya çalıştı. Diğer yolcularda 112 Sağlık ekiplerini arayarak yardım istedi.

Özel halk otobüsü şoförü Aydın Çalık ise kapıları kapatarak Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine gitti. Kalp krizi geçirdiği tespit edilen ve yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınan Fatih Gümüş, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Otobüs şoförü Aydın Çalık yaptığı açıklamada “Kalp krizi geçiren arkadaşı önceden de tanıyorduk. Sürekli aynı yerden otobüse binerdi. Oturduğu sırada bir anda fenalık geçirdi. Kalp krizi geçirdiğinden şüphelenince zaman kaybetmeden hastaneye yetiştirmek istedim. Yolcu indirip bindirmeden hastanenin yolunu tuttum. Daha sonra da sedyeyle hastaneye taşındı. Sonra ben oradan ayrıldım” dedi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.