Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsun'da oğluyla denize giren baba boğuldu!

Samsun Haber

Samsun'da oğluyla birlikte serinlemek için denize giren baba boğularak hayatını kaybetti. Boğulan babanın kardeşi ve eşi arasında çıkan tartışma polis ekipleri tarafından güçlükle yatıştırıldı.

Samsun'un Tekkeköy ilçesinde oğluyla birlikte denize giren baba boğularak hayatını kaybetti.

Olay, Tekkeköy ilçesi Kirazlık mevkisinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, U.Ö. (39), oğlu E.Ö. (14) ve eşi S.Ö. ile birlikte serinlemek için denize gitti. Baba-oğul denize girdikten bir süre sonra ise dalgalar arasında çırpınmaya başladı. E.Ö. kendi imkanları ile kıyıya çıkarken, baba U.Ö. ise dalgalar arasında kayboldu. Ailenin ihbarı üzerine olay yerine Samsun Emniyet Müdürlüğü Deniz Limanı Şube Müdürlüğü Sualtı Grup Amirliğinde görevli kurbağa adamlar, sahil güvenlik ekipleri, cankurtaran, 112 Acil Servis ve polis ekipleri sevk edildi. Denize giren ekiplerin yaklaşık 45 dakika süren arama çalışmaları sonucu U.Ö. bulunarak, baygın bir şekilde denizden çıkarıldı. Sağlık ekiplerince özel bir hastaneye kaldırılan U.Ö., hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Şahsın cenazesi Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. 

BİRBİRLERİNE TAŞ ATTILAR

Ambulansla hastaneye götürülen U.Ö.’nün kardeşi ve eşi S.Ö. arasında ise kavga çıktı. Kavga sırasında kadın yere düştü. Polis ekiplerinin ayırdığı U.Ö.’nün kardeşi ve eşi daha sonra ayrı ayrı hastaneye geçti. Hastanede U.Ö.’nün ölüm haberini alan akrabalar arasında yine kavga çıktı. Taşlarla birbirine saldıran iki grup arasında bir süre devam eden kavga, güvenlik görevlileri ve polis ekiplerinin araya girmesiyle kontrol altına alındı. 

Olay anını anlatan E.Ö., "Dalgalar babamla beni derin yerlere götürdü. Ben kendimi kıyıya attım ama babamı göremedim" dedi. 

Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor. 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.